QuiaPEG

Press

 
Pressmeddelanden
Prenumerera
Presentationer
2023-12-07

QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB (publ) ("QuiaPEG" eller "Bolaget") har idag publicerat en beskrivning av den nya verksamhet som den föreslagna transaktionen med Rosemonkey tillför Bolaget. Därutöver meddelar Bolaget, på förekommen anledning, att transaktionen med Rosemonkey inte påverkar villkoren för utestående teckningsoptioner av serie TO9.


Inför extra bolagsstämma i Bolaget den 11 december 2023 har Bolaget publicerat ett dokument på Bolagets hemsida (https://www.quiapeg.com/investerare/extra-bolagsstamma), som ytterligare beskriver den verksamhet som föreslås förvärvas. Dokumentet innehåller även information om tilltänkt ny styrelse samt upprepar omständigheterna relaterade till QuiaPEG Intressenter, det bolag som planeras ge befintliga aktieägare i Bolaget rätt till merparten av nettovinsten vid en eventuell framtida realisering av Bolagets nuvarande verksamhet.

På förekommen anledning förtydligar Bolaget även att den av styrelsen föreslagna transaktionen med Rosemonkey inte medför någon omräkning eller annars har någon påverkan på villkoren för utestående teckningsoptioner av serie TO9. Detta innebär således fortsatt att en teckningsoption av serie TO9 fortsatt ger rätt att teckna 0,005 (1/200) aktie i Bolaget och att teckningskursen för en ny aktie fortsatt uppgår till 5,00 kronor. Teckningsperioden för TO9 infaller mellan 15 mars – 29 mars 2024.





Ladda ner QuiaPEG publicerar ytterligare information kring transaktionen med Rosemonkey samt klargör dess påverkan på TO9 (PDF)

Kontakt
QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB

Virdings Allé 32 B
754 50 Uppsala
Sverige
+46 (0) 70 693 12 53
info@quiapeg.com

Användarvillkor & integritetspolicy
Skicka ett meddelande