QuiaPEG

Press

 
Pressmeddelanden
Prenumerera
Presentationer
2023-12-11

Idag, den 11 december 2023, hölls extra bolagsstämma i QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB (publ). Följande huvudsakliga beslut fattades på stämman.

Godkännande av förvärv av verksamhet från Rosemonkey Ltd
Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, att godkänna att bolaget förvärvar immateriella rättigheter (ny verksamhet) från Rosemonkey Ltd genom att fatta följande beslut:

(a) Beslut om ändring av bolagsordningen (ändring 1)
Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, att anta en ny bolagsordning varigenom bolagets verksamhetsföremål ändras samt att gränserna för bolagets aktiekapital ändras. Ändringarna sker för att möjliggöra förvärvet från Rosemonkey Ltd.

(b) Beslut om minskning av aktiekapitalet
Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, om minskning av aktiekapitalet för avsättning till fritt eget kapital och utan indragning av aktier.

(c) Beslut om ändring av bolagsordningen (ändring 2)
Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, att anta en ny bolagsordning varigenom gränserna för bolagets aktiekapital respektive antalet aktier ändras. Ändringarna sker för att möjliggöra förvärvet från Rosemonkey Ltd.

(d) Beslut om riktad nyemission av aktier
Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, om en riktad nyemission av aktier till Rosemonkey Ltd. Nyemissionen sker för att möjliggöra förvärvet från Rosemonkey Ltd.

(e) Beslut om utdelning av aktier i QuiaPEG Intressenter AB
Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, om utdelning av samtliga aktier i QuiaPEG Intressenter (att bildas) samt att bemyndiga styrelsen att fastställa avstämningsdagen för utdelningen.

Styrelsens fullständiga förslag finns tillgängligt på bolagets hemsida (www.quiapeg.com).





Ladda ner Kommuniké från extra bolagsstämma i QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB (publ) (PDF)

Kontakt
QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB

Virdings Allé 32 B
754 50 Uppsala
Sverige
+46 (0) 70 693 12 53
info@quiapeg.com

Användarvillkor & integritetspolicy
Skicka ett meddelande