QuiaPEG

Press

 
Pressmeddelanden
Prenumerera
Presentationer
2020-10-23

QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB (”QuiaPEG” eller ”Bolaget”) meddelar i dag att Kajsa Grafström har utsetts till ny CFO på QuiaPEG och dess dotterbolag. Hon börjar omgående.


Kajsa har lång erfarenhet som CFO och controller från företag som arbetar i en internationell miljö. Hon kommer närmaste från egen konsultverksamhet inom finans, controlling och organisationstjänster. Dessförinnan har hon haft flera seniora befattningar på dataspelsföretaget Glorious Games Group, inklusive befattningar som CFO och Head of Finance.

Kajsa har en ekonomie kandidatexamen från Södertörns högskola, Stockholm, med särskilt fokus på redovisning och marknadsföring.

“Jag är mycket glad över att få Kajsa ombord på QuiaPEG. Hon har en bevisad meritlista med bred och relevant arbetslivserfarenhet i en internationell miljö. Med sin problemlösande och teamorienterade attityd kommer hon att bli ett utmärkt tillskott till teamet. Samtidigt vill jag även passa på och tacka vår tidigare CFO, HC Toll, för hans tjänster och särskilt det intensiva arbetet med företrädesemissionen i somras och listbytet till Nasdaq First North Growth Market”, säger Marcus Bosson, VD, QuiaPEG.

Ladda ner QuiaPEG utser Kajsa Grafström till ny CFO (PDF)

Kontakt
QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB

Virdings Allé 32 B
754 50 Uppsala
Sverige
+46 (0) 70 693 12 53
info@quiapeg.com

Användarvillkor & integritetspolicy
Skicka ett meddelande