QuiaPEG

Press

 
Pressmeddelanden
Prenumerera
Presentationer
2024-04-24

QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB (publ) (”QuiaPEG” eller ”Bolaget”) meddelar att Bolaget idag, i samråd med Rosemonkey Ltd, utökat lånefacilitet från Bio Vitos Norge AS (”Bio Vitos”) från upp till 3 MSEK till upp till 5 MSEK. QuiaPEG publicerade den 30 januari 2024 att Bolaget upptagit en lånefacilitet om upp till 3 MSEK från Bio Vitos och idag har parterna kommit överens om att utöka lånefaciliteten med ytterligare 2 MSEK. Utökningen genomförs i syfte att ytterligare trygga den fortsatta finansieringen av Bolagets verksamhet, vilket bland annat ansetts vara till gagn för pågående listningsprocess.


QuiaPEG och Bio Vitos har idag kommit överens om att utöka den lånefacilitet om upp till 3 MSEK som Bolaget upptog från Bio Vitos den 30 januari 2024 med 2 MSEK, innebärande att lånefacilitet är upp till 5 MSEK. Upptagna lån under lånefaciliteten kommer fortsatt ha en löptid till och med den 30 juni 2025 och löpa med en årlig ränta om 10 procent. Bolaget har även fortsatt rätt att återbetala lånet i förtid. Rosemonkey Ltd är det bolag som Bolaget ingått ett villkorat avtal med om förvärv av immateriella tillgångar, innebärande en riktad emission till Rosemonkey Ltd medförande en utspädning om 95 procent.

Den utökade lånefaciliteten har ansetts vara till nytta för Bolaget i pågående noteringsprocessen, som Bolaget beräknar kunna slutföras inom kort. 





Ladda ner QuiaPEG utökar upptagen lånefacilitet från 3 MSEK till 5 MSEK för att ytterligare stärka rörelsekapitalet (PDF)

Kontakt
QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB

Virdings Allé 32 B
754 50 Uppsala
Sverige
+46 (0) 70 693 12 53
info@quiapeg.com

Användarvillkor & integritetspolicy
Skicka ett meddelande